Felhasználók tippjei

Naponta több tippet közzéteszünk, legkésőbb 2 órával a mérkőzés kezdete előtt. Minden tipp egy 1-től 10-ig terjedő skálán kerül értékelésre. Nem várható el, hogy minden tipp nyerő legyen, ugyanakkor ne essünk kétségbe, ha tippjeink nem nyertesek. Célunk az, hogy tippjeink hosszútávon nyereségesek legyenek Az te döntésed, hogy az általunk javasolt tippeket fogadásaihoz felhasználod-e, vagy sem. Amennyiben további tippeket keresel, a TennisExplorer.com Picks szekciójában nyereséges tenisztippeket találhatsz. Ha csatlakozni szeretnél a tippelők táborához, kattints ide!

EGYSZERES FOGADÁStippelő: riverside
Dominic Thiem - Andy Murray, over 19,5 game felett @ 1.90
Tenisz: ATP Miami
Dátum: 2015-04-01 21:00 CET

Ez lesz az első alkalom a kanadai Dominic Thiem számára, hogy negyeddöntőbe jutott egy ATP 1000-es tornán. Az előző kanyarban Mannarinot verte egy három szettes felvonásban, ahol 2 óra és 13 perc kellett a nagy tett véghezviteléhez. A 3. szettben nagy lelkierőről tett tanúbizonyságot a 22 éves tehetség, hiszen Mannarino már 3-1-re is vezetett, innen sikerült Thiemnek 7-5-re behúzni a döntő szettet. Most egy igazi nagyágyá lesz az ellenfele, a skót Andy Murray, akivel egyszer már találkozott, tavaly Rotterdamban a legjobb 16 között futott össze ”tuskólábbal”, ahol jól állta a sarat a kanadai fiú, egy szettet be is rántott Andy ellen, volt benne tartás. Valami hasonló meccset ma is összehozhatnak a fiúk, szerintem simán benne van a 3 szett, és ha az meg van, akkor az simán overt kell hogy jelentsen a game-k számát tekintve. Bár előfordulhat az is, hogy Andy simán hozza a 2-0-át, de mondjuk az első szett még szoros lesz, adogatóháborúvá fajul a dolog, Murray mondjuk behúzza 7-6-ra és a másodikat sem engedi ki a kezéből. Viszont ha tényleg összejönne egy 13 game-s első szett, akkor már nyugodtan hátra lehet dőlni, mert a 6-0-át nem érzem ebben a meccsben. Ha meg Thiem nyeri az elsőt, akkor is úgy gondolom simán jönnie kell a tippnek, mert a 2-0-s kanadai sikert nehezen tudom elképzelni. Murray Anderson ellen is három szettig ment, a torna vége felé közeledve már lehet, hogy nem olyan könnyű hozni a 2-0-t.
Tipp: 19,5 game felett; Tét: 5 egység a következő oddszal: 1.90
fogadáshoz ajánljuk: bet365
EGYSZERES FOGADÁStippelő: csatarid
Cordoba - Atletico Madrid, hendikep -1 @ 2.33
Foci: Primera Division (Spanyolország)
Dátum: 2015-04-04 18:00 CET

Nagy bukás lesz vagy pénzeső? Reméljük utóbbi és még mindig jól jár az aki az Atletico hendikepes sikerét most pakolja és esetleg nem kapcsolt időbe amikor 2,75-ös oddson lehetett pakolni a matracosokat.

A Cordoba piszkosul gyenge formában van, 9 meccset buktak el zsinórban tehát ma egy kisebb jubileum következik. Már a Sociedad elleni meccsük előtt is sok hiányzójuk volt, viszont miután ott kiállították a teljes védelmüket a meccs végére kilátástalanná vált a helyzetük és csak hab a tortán hogy éppen az újra talán formába lendülő AtMa lesz az ellenfelük. Egy-két középpályás talán még csatár is a védelem tengelyében fogja magát találni, elképzelhetetlen hogy az a csapat amely legjobb kezdőjével kapta sorozatban a 2-3 gólokat ma ne nyeljen be ennyit. Hiányzók: Fede Voci, Jose Angel Crespo, Deivid, Edimar, Inigo Lopez, Pantic, Pinillos, Bouzon és Ghilas. Túl sokat szerintem nem javít a helyzetükön hogy otthon lesznek.

A 'tico végre újra tudott nyerni és a Valencia nyomába ered. Torres végre megkezdte a gólgyártást és így talán önbizalmat nyert ami jól jött hiszen Mandzukic ugye kidőlt egy időre. A középpályán még gond is lehetne mivel náluk is rengeteg hiányzó lesz (Mario Suárez, Gabi, Raul Garcia) viszont az a különbség hogy itt így is van egy Tiago, Koke, Arda Turan vagy a remeklő Griezmann. A védelemből Miranda még mindig eltiltás miatt hiányozni fog, ahogy a kapuból Moya is.

Minimum két gólos vendég győzelmet várok, az őszi meccshez hasonlóan (4:2) akár újra rúghat négyet a Madrid.
Tipp: Atletico -1 EH; Tét: 5 egység a következő oddszal: 2.33
fogadáshoz ajánljuk: Pinnacle Sports
Eredmények - Április 2015
DátumMeccsTippOddsEgységekEredmény Nyeremény
Ebben a hónapban még nincsenek közzétett tippek.

Sorrend (Haszon)

1.+660
2.+498
3.+325
4.+307
5.+249
6.+159
7.+126
8.+121
9.+80
10.+78

Sorrend (%ROI)

1.52 %
2.34 %
3.31 %
4.26 %
5.26 %
6.23 %
7.17 %
8.15 %
9.15 %
10.15 %

Sorrend - 04/2015

Nincs leadott tipp.